Sila Daftar Masuk

17 July 2010

Ohh No!!

Adoiaiiiiiiiii`~~ Mahsa Oh Mahsa...!!!

Malam semalam,slpas balik  dr kerja,g lepak terus ngn mamber.. g minum2 d kedai mamak.., gosip punya gosip sampai x ingat duniaa sdah kul 2.30 am.. tp still relex lg coz bagi ku iaa still biasaa lg pun weekend kn.. mana ada kelas..
Sampai kolej lebih kurang pkul 2.45 am..,,terasa penat yg amat dan terasaaa nk masuk ikut pintu belakang.., macam biasa pintu blakang tu mak guard yg jaga coz kena lalu blok pmpuan..























... malam semalam x pasal2 aku kena tahan ngn  mak guard india yang terlalu lah cantik sampai aku sendiri pun x nampak muka diaa.. nasib bek ada lampu jalan.. hehehe..
heran gak,hari2 lain dia sekadar melihat gambar d kad hostel ku jerk,tp malam ni lain plak..,,dia nk tengok f2f laa ngn aku... hahahaha.., siap dia suruh aku bagi autograf lagi.. wah!! bestnya..
Lepas aq bagi autograf tu dia bagi pulak aku sijil penghargaan..

Wah ada package laaa weii~~

tyme nk bg sijil tu,mak guard ada bagi tau,,, esok kena dtg kat managment ada 'photo shoot'...
wah best kan? kamu smua rasa best x? best kan? kan?

ps: kepada budak2 Hostel dan yg sama waktu denganya...,, keluar la pada waktu malam....,,guard2 offer package photoshoot,autograf skali dgn silij... hhahahahah..., sijil ni laku d mana2 GSC yang berhampiran dgn anda..,boleh reedem 2 tiket wayang.. nghahahaahhh!!!!

mw: wah kehidupan dlm sini seakan2 dlm penjara!!! kemana2 nk pergi kena bawak id card,termaksukk lah klu mau pgi umrah..setiap penjuru ada guard,muka guard bengis2 belaka,muka raksaksa ultraman lgi cute!!!
Warning letter FOC klu lewat masuk..,alasan mencemar nama baik kolej..,  patut x patut??







  

1 comment:

  1. wah!!!!! untung nya....siap ksi sijil..nk nk...tp bub penjara mmg xptt!! ahaha..mnusia maaa...

    ReplyDelete

Labels

2010 (15) 2011 (38) ABC (1) af (1) agama (4) air (1) air asia (7) ajl25 (1) aku (8) Api (1) August (2) Balai Ketibaan (2) bank (1) Ben (14) Berenang (2) Berendam (1) Berita (4) BILIK (1) blog (8) Boarding (2) Bodoh (3) Bola Sepak (2) Boring (1) budak2 (1) buterfly (1) Check In (1) Contest (4) Cuti (3) doktor (1) dunia (1) Emas (1) error (1) Exam (1) Facebook (1) FIFA (1) fizo (1) fotografi (3) gathering (1) Gay (1) gegar (1) geli (1) gigi (1) Gila (3) GSC (2) happy (4) Harga (3) hari ini (2) Hormat (1) Hospital (3) Hotel (3) hypermarket (1) ibu (1) Ice Skating (1) Ikan (2) Islam (4) Isra Mikraj (3) jalan (2) July (5) kahak (1) kamera (3) Kamus Hidup (3) Kapal (4) kawan (4) kelas (1) kerja (2) Kfc (7) KLCC (1) koleksi (1) kosmo (1) kucing (1) Lalat (1) lambat (1) lapar (2) Laugage (2) lawak (2) Lcct (4) Maaf (4) macam-macam (2) mahsa (2) Mail (1) makan (20) Malam (6) Malu (5) Malysia (1) mamat (1) mandi (1) Mati (1) Menangis (6) Meninggal Dunia (1) Mesir (2) minum (1) movie (4) mushroom (2) nuffnang (5) Pak Cik (3) Pantai (1) Park Yong Ha (1) Pencuri (3) perompak (1) physiotherapy (5) posting (1) Promoter (1) ptptn (1) Puasa (3) rusuhan (1) sabah (7) sahur (1) Salah. (1) salesman (1) Sandakan (1) sedut (1) SEGMEN (9) selamat pagi (7) selamat tahun baru (1) Selerak (1) Suction (1) tahniah (2) tak puas hati (2) Takut (4) Tawau (1) Terbang (2) Terlepas (2) Tersentak (6) Thanx (10) trailer (1) tutup (1) twitter (1) uniform (1) vacancy (1) Video (4) vote (1) welcome (2) Winter Sonata (1) world cup (1)

Story Saya... Semuanya S..

Saya [syuib Syed Sabri],Sathiswaran serta Susan,Sekolah sesame sehingga standard Six. Sewaktu subjek science,Saya serta Sathiswaran sorok set sempoa susan sebab susan selalu salah simpan. Satu saat,susan sedar sehingga suke sorang-sorang.saya serta sathiswaran say sorry sama Susan.Susan senyum sampai semput!! Semput!! Saya serta Sathiswaran shock!! Saya,sembahyang semoga semuanya selamat. Syukur,Susan selamat.Saat,saya samapaikan sesuatu sama susan,.

Syuib: Susan,saya sangat suka sama su.. sedarkah su,selama ini susu,sambal sotong,siakap, serta samosa sukaan su,sebenarnya saya sediakan.,sathiswaran sekadar sampaikan su.,saya silap,semua salah saya..saya segan su... sorry su’’.

Sathiswaran: siot!! Sengal sungguh,, susan,sebabnya syuib sayang su..,sedikit sisipan su...Sikat,selipar,sugus,sayur-sayuran,springles,sup-sup,siput sedut...semuaaaaaaaaaaaaaanya syuib sediakan.. [sambil siku-siku Syuib]

Susan: sathis,sudahlah semangat sungguh syuib..sob..sob..sob..sekadar soalan,siapa susan sebenarnya sama syuib??’’

Syuib:.. su seperti singkong serta sepatunya,su sopan santun,su seputih salju,semanis soya serta secantik selebriti “Sinetron Sejuta Sesungut Seindah senyuman” su..

Susan: [senyum-senyum singa]


... sedetik serta sesaat,syuib serta susan suka sama suka,sungguh-sungguh sehidup semati.Sepuluh,September susan sah sebagai suami syuib, Sempurnah sebahagia selamanya... SEKIAN.

--sat,sat..sathis senyap seyhh? Sambunganya..sesambung selepas sore.. Sixa.m sedikit sahaja sampaii sudah....Shhhhhhh~

::Siap,semoga semuanya suka serta Senyum sentiasa::

SENYUM SOKMO!!