Sila Daftar Masuk

30 November 2012

Salam Jumaat!!






Salam Jumaat semua...,

Allhamdulillah, dihujani dengan rezeki hari ini, makan lagi..!!!

Lepas sembayang jumaat tadi, sorang pt datang bagi durian.,durian sedia kopek masuk dalam bekas.
Ok, very good idea.., takut centre bau satu durian motifnya.




Durian Chop!!

oleh kerana siap kopek durian ni, apalgi makan dengan chopstik la..,


# thank you le pt. sebab blanja durian.,durian ni sedikit keras isinya.., mmm x masak sepenuhnya lagi kot..,rasa pun kurang manis.: Entri terakhir dibulan November. Selamat datang December..!!!!
Published with Blogger-droid v2.0.9

28 November 2012

T-Shirt Gaza [membeli sambil beramal]

Assalamualaikum everyone,


Save gaza

.... Tujuan utama T-Shirt Gaza ini dijual, langsung tiada niat untuk mengeksploitasi kesusahan rakyat Palestin bagi menjana keuntungan demi kepentingan sendiri. Tetapi sebagai inisiatif untuk mengumpul dana - mylubok



          Beli T-shirt sambil menderma ke gaza., 100% hasil keuntungan akan disalurkan ketabung aman palestin, Cepat, apa tunggu lagi, jom menderma, sambil menderma dapat t-shirt dan yang paling penting dapat pahala, InsyaAllah.

Save gaza

Muslimah design
Tempahan dibuka sehingga  30 NOVEMBER 2012

Untuk tempahan dan  maklumat lanjut berkenaan Saiz dan design lain boleh layari mylubok.com



# semoga keprihatinan serta keikhlasan kita bersama akan diterima dan diberkati oleh Allah S.W.T.Amin ya Rabal~


26 November 2012

Durian Crepe Mid Valley


Assalamualaikum Selamat pagi everyone,

Semalam sebelum turun gym sempat cari durian crepe ni.., seperti dalam perancangan, memang mencari dkt midValley., Setelah geledah blog orang untuk mencari direction kedai, Alhamdulillah dapat jumpa gk..,

Samapai je, akak tu kata stock tengah odw.., stock awal tadi dh habis.., mmm ni kena tunggu gak, sebab ramai gk yang tengah waiting, n ada yang sanggup bayar/ booking dulu.., takut tak dapat punya pasal..




crepe rm10/6pcs

.. bila stok je sampai,semua serbu.,

crepe

.. ok,saya punya dh dapat n thi is the tyme to taste.., of kos rasa cam durian kn? konklusi nya, bagi yang first time rasa durian crepe ni, macam saya, yes! u all mesti try.., sedap sangat dengan filling durian yang lembut,bau kuat membankit selera.., makan satu packet memang x cukup.ahahhahaaa..Thumbs Up!!


.. so bagi mereka yang still mencari2 n bercadang nk beli, durain crepe ni boleh terus ke mid valley ,
LG floor (area2 sempadan daerah midvelly n theGardens) n area2 Big Apple..,kat  tengah2 booth/gerai n bukan kedai..

 


# akak tu pesan ,bila dh beli kena makan before 3-4 jam kalau tak nanti rasa masam, ala-ala makan tempoyak crepe gitu... (kalau x masuk peti ais k) Jangan lupa try, next nak cuba Cempedak crepe plak, tpi tunggu musim dlu.. 



Published with Blogger-droid v2.0.9

25 November 2012

Durian Crepe


durian


Sekarang ni, hot dengan durian crepe., mna2 blog citer durian crepe ni., sedap ke? rasa durian kn? tengok pada gambar nampak sedap, apa lagi bahagian inti dia.., macam yummy jer.





Add caption



Misi esok hari mencari crepe ni, dengar - dengar kt kawasan aq tinggal ni ada orang jual., Rm2.00/pcs. Ni consider mahal ke murah? mmmmm, tadi ade terbaca kt blog GTo yang dia n wife cari kt mid valley,.. sampaikan sold out katanyaa kt kedai yang satu, amboi ni macam best jer,laku semacam..... ni membuatkan aq membuak2 nk try. Must try!!!



Add caption





# Ok set, esok before g gym nk kena carik dulu... usaha!!











24 November 2012

Chat Time!!

Asalamualaikum everyone!!!

Sapa dh pernah p chat time? Of corse ramai yang pernah kn? Hari ni lepas jer gyming dekat empire terus g cari chat time.., mencari minuman yang baru., never beli flavour yang sama, motif? Sebab nak rasa semuaa..ahahahaaa..., so,untuk rini try red bean mt plak..,

... Hari kira rezeki coz beli satu cup dapat small cup tuk flavour baru katanya; wintermelon.  Wow, best2., memang pengemar kundur sebanar ya... Habis lah kenyang air.. Jom semua minum dulu!,

Published with Blogger-droid v2.0.9

13 November 2012

Dewali Friends




To all my fellow friends,

 **** Happy Dewali ****

may this festive light, lighten your day with blessings




murukku


# one of my pt,bagi murukku n biskut.., mmm,mcm biskut raya je..heheheh




Labels

2010 (15) 2011 (38) ABC (1) af (1) agama (4) air (1) air asia (7) ajl25 (1) aku (8) Api (1) August (2) Balai Ketibaan (2) bank (1) Ben (14) Berenang (2) Berendam (1) Berita (4) BILIK (1) blog (8) Boarding (2) Bodoh (3) Bola Sepak (2) Boring (1) budak2 (1) buterfly (1) Check In (1) Contest (4) Cuti (3) doktor (1) dunia (1) Emas (1) error (1) Exam (1) Facebook (1) FIFA (1) fizo (1) fotografi (3) gathering (1) Gay (1) gegar (1) geli (1) gigi (1) Gila (3) GSC (2) happy (4) Harga (3) hari ini (2) Hormat (1) Hospital (3) Hotel (3) hypermarket (1) ibu (1) Ice Skating (1) Ikan (2) Islam (4) Isra Mikraj (3) jalan (2) July (5) kahak (1) kamera (3) Kamus Hidup (3) Kapal (4) kawan (4) kelas (1) kerja (2) Kfc (7) KLCC (1) koleksi (1) kosmo (1) kucing (1) Lalat (1) lambat (1) lapar (2) Laugage (2) lawak (2) Lcct (4) Maaf (4) macam-macam (2) mahsa (2) Mail (1) makan (20) Malam (6) Malu (5) Malysia (1) mamat (1) mandi (1) Mati (1) Menangis (6) Meninggal Dunia (1) Mesir (2) minum (1) movie (4) mushroom (2) nuffnang (5) Pak Cik (3) Pantai (1) Park Yong Ha (1) Pencuri (3) perompak (1) physiotherapy (5) posting (1) Promoter (1) ptptn (1) Puasa (3) rusuhan (1) sabah (7) sahur (1) Salah. (1) salesman (1) Sandakan (1) sedut (1) SEGMEN (9) selamat pagi (7) selamat tahun baru (1) Selerak (1) Suction (1) tahniah (2) tak puas hati (2) Takut (4) Tawau (1) Terbang (2) Terlepas (2) Tersentak (6) Thanx (10) trailer (1) tutup (1) twitter (1) uniform (1) vacancy (1) Video (4) vote (1) welcome (2) Winter Sonata (1) world cup (1)

Story Saya... Semuanya S..

Saya [syuib Syed Sabri],Sathiswaran serta Susan,Sekolah sesame sehingga standard Six. Sewaktu subjek science,Saya serta Sathiswaran sorok set sempoa susan sebab susan selalu salah simpan. Satu saat,susan sedar sehingga suke sorang-sorang.saya serta sathiswaran say sorry sama Susan.Susan senyum sampai semput!! Semput!! Saya serta Sathiswaran shock!! Saya,sembahyang semoga semuanya selamat. Syukur,Susan selamat.Saat,saya samapaikan sesuatu sama susan,.

Syuib: Susan,saya sangat suka sama su.. sedarkah su,selama ini susu,sambal sotong,siakap, serta samosa sukaan su,sebenarnya saya sediakan.,sathiswaran sekadar sampaikan su.,saya silap,semua salah saya..saya segan su... sorry su’’.

Sathiswaran: siot!! Sengal sungguh,, susan,sebabnya syuib sayang su..,sedikit sisipan su...Sikat,selipar,sugus,sayur-sayuran,springles,sup-sup,siput sedut...semuaaaaaaaaaaaaaanya syuib sediakan.. [sambil siku-siku Syuib]

Susan: sathis,sudahlah semangat sungguh syuib..sob..sob..sob..sekadar soalan,siapa susan sebenarnya sama syuib??’’

Syuib:.. su seperti singkong serta sepatunya,su sopan santun,su seputih salju,semanis soya serta secantik selebriti “Sinetron Sejuta Sesungut Seindah senyuman” su..

Susan: [senyum-senyum singa]


... sedetik serta sesaat,syuib serta susan suka sama suka,sungguh-sungguh sehidup semati.Sepuluh,September susan sah sebagai suami syuib, Sempurnah sebahagia selamanya... SEKIAN.

--sat,sat..sathis senyap seyhh? Sambunganya..sesambung selepas sore.. Sixa.m sedikit sahaja sampaii sudah....Shhhhhhh~

::Siap,semoga semuanya suka serta Senyum sentiasa::

SENYUM SOKMO!!