Sila Daftar Masuk

26 June 2010

Charlie bite my finger!!!

 Hahahahhahah.. lawak n cute!! enjoy


Video ini telah mencecah
204,375,348++++ views.... wah menarik ..kn?kn?









Wah!!! Coli & Seluar dalam dipulangkan!! [18sx]

Aik!! 
 Jup.. jup.. sdah cukup umur ker nih??? Apaa belumm lagii???  larrrr,,pgi pangill abah,join skali.....,,


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Coli dan seluar dalam di pulangkan semuala....
 Siapa yang pulangkan? terima kasih.... terima kasih,, dah 2 minggu dah akak x pakai coli dan sluar dalam taw... pesal nak curik....??? klu nk ckp,i boleh bagi 10... nghehehehehh..

:::::::::Tahukah anda??:::::::::

Di negeri indra kayangan, seorang wanita terkejut apabila seluar dalam dan coli nya yang hilang 2 minggu lepas di pulangkan...,, wanita tersebut tergamam apabila menjumpai barang tersebut di letakkan di hadapan cermin kereta..,,

“Mungkin ramai penghuni atau jiran menganggap saya tidak sopan kerana menjemur seluar dalam dan coli secara terbuka di atas kereta yang diletakkan di pinggir jalan utama walaupun hakikatnya ia dicuri,” 
::: petikan daripada sebuah akhbar  tempatan::::



kihkihkihkihkkkhh  ~
fuh,baik bebenooorrr laa pencurik nih,,, awat pulangkan?? dah tamat tempoh ker???
walaubagaimanapun, wanita tersebut berharap pencurik dapat memulangkan semula kamera Sony DSLR yang telah dicuriknyaa...
Nak tahu lebih lanjur...,, mehh -------> ::::KLICK:::::



::::NOT FOR SALE,FOR DISPLAY ONLY:::::



 
 
 




   



Kolam Renang Ilusi

Salam dan selamat hari sabtuday semua!!!!
....geng readers...,, apa plan hari ni?? planting? planduk?

:::Tahukah  Anda??::::

Resort marina bay yang terletak di Singapura memiliki sebuah kolam renang di kedudukan tingkta ke 55..!!! kolam reanag ini bersaiz 3 kali lebih besar dari kolam ranang olimpik!!

korang rasa jaguh renang dunia takut tak?? begegar lutut kott ~~ :) Eh.. skjap2..

tambah,tolak,bahagi,persamaan serentak,punca kuasa 2...= Rm19.4 billion laaa smua kos construction skali ngn resort nih...
okey,, fakta menarik yang aq mau kongsikan kepada anda semua,,kolam renang ni bukan sperti kolam ranang yang lain,, kenapa??
... kolam renang ni merupakan kolam ranang ilusi, ehhh... jangan hampa jangan kecewa....,,
anda masih boleh berenang berunung dlm tu...,,mau buat renang berirama pun boleh..,,
tp tang mana yg ilusi tu???
ilusinyaaa ni,,apabila anda berada d sna baru la tau....kena tengok dgn kepala mata sendiri.... lekas2 p packing,bli 2 tiket gi singapore...,,bwak aq skali... huhuhuhuh




alaaa~~ marah la tu..,, okey,,apa yg ilusi ialah..,,air kolam ranang ni dilihat seolah-olah mengalir sperti iar terjun dari tingkat dia [55] ke tingkat bawah sekali....


 berminat?? minat ke?? jom....!!!











   





25 June 2010

:::Contest::: --->Krebiozen Think Green<---




Contest datang lagi...,,

Salam bloggers smuaa...,,
selamat hari jumaat, penghulu segala hari2...,,,
jom..jom join contest dari krebiozen...




""berlari- lari aku mengerjamu di dalam mimpi ku.
bintang bintang ketawa melihat tingkah laku kita berduaa ~~~ ""

23 June 2010

Cendawan Goreng

::::::Introducing:::::



Fries Mushroom a.k.a Cendawan Goreng..



pnah mkn cendawan x? pnahh kan??? cendawan goreng tepung??!! mesti laaa dah...,, biasa dah kot...,,
haaaaaaaaaaa,, tu bagi korang.. tetapiii...,,
bukan bagi saya..
untuk pengetahuan rakyat malaysia dan negara di selatan thailand.. 21.JUN.2010,, tercipta la satu lg sejarah dlm kamus hidup dee .. kenapa? sebab... cendawan,,, aq telah diperkenalkan oleh mamber cendawan goreng yang tidak pernah terlintas d kepala hotak ku tentang kewujudan nyer... thanxx to m3tr0fuLus bub kenalkan.. gua makan kt kg.Sijangkang..
btw, memang sooodap~~ dan skarang memang ketagih ~~~ kesian x kesiann???
 saper nak blanja..????
oh yaa.. mau tahu serba serbi fasall cendawan goreng ni??? meh2 lawat blog nih

ORANG KECIL ORANG BESAR


22 June 2010

Nak menang MP3?

Salam...
wei beb dah ader mp3 tak? 
lar.. tak ader lagi? hurmmm, x boleh harap ...,,
cehhhh,,saya pun tarak...eh, korang nak menenag mp3 tak?



Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com





21 June 2010

Pramugari usir disebabkan berat badan..

Pernah tak bila korang check-in kat kaunter airport, ground staff tu tanya korang.,,berat badan korang berapa??? ataupun sebelum menaiki pesawat ,korang semua kena timbang,alaa mcm barangg...
Dalam sejarah hidup aq menjadi manusia,sumpah 7 keturunan x pernah lagi...,, cuma yg risau bila bawak laguage besar dan banyak..,, kepala hotak dah risau,, ni keana extra charge ka tidak...,,, slalu Limit bagi penerbangan kita d Malaysia nih 15-20kg jerk.. lebih kena bayar extra... tu yang tak tahan tuh..

TETAPI,TAHUKAH ANDA???

x tahu kan? kan? kan? okey lahhh .... meh saya cerita...

...Seorang mamat Britain nk balik kampung kat Kanada sebab Ibu Saudaranya sedang nazak..,, walaubagaimanapun hasratnya tidak kesampaian kerana dia diusir dari sebuah penerbangan international dengan alasan lelaki tersebut terlalu gemuk.. 
pelik x pelik??  pilot takut kot x dapat take off.. hehehehk
....menurut akhbar tempatan kat sna,berat mamat britain nihh seberat 203kg dan melaporkan bahawa beliau [mamat britain] tidak dapat menahan air mata apabila pramugari membawa beliau keluar daripada penerbangan.. apa yg membuatkan beliau kecewa dan pelik, semasa daftar masuk dan balai pelepasan,dia tidak menerima sebarang masaalah berkenaan berat belliau...
Walaubagaimanapun,dia dibenarkan menaiki pesawat seterusnya dengan syarat membeli 2 tiket penerbangan yang baru bagi 2 tempat duduk dari Gatwick ke Toronto...

tahukah anda jumlah bagi 2 tempat duduk waktu ketika itu dalam mata wang kitaa???

Ringgit Malaysia,RM 3,700....
kesiann kat mamat tu,,, dah lah nk pergi tengok ibu saudara dia yang tengah nazak..,,
cerita x habis lagi taw...,,banyak lagii tapi nak buat macam mana kan,mee saya dah kembang so,nak pergi makan dulu...nak tunggu ke? klu korang x nak tunggu,tak perrr  jom mari sini,,,
KLIK nak tahu yang lebih llanjutt.....






Vuvuzela Piala Dunia 2010

::::: Situ sini Piala Dunia 2010:::::




::VUVUZELA::
- bermakksud, trompet tradisional masyarakat Afrika Selatan.... 




huh,so apa cerita di sebalik trompet nihh??
laaaa x taw ker? vuvuzela ni di gunakan oleh penyokong2 ketika menyorak nyorik dlm stadium bola sepak..... alaaaa yg bingit2 tuhhhhh.. pooooooooooootttttt....~~~ prooooooooorrrrooooottttttt~~~~
hurmmm.. x taw lagi yang mana satuu??? meh2 aq tunjukkan....






hah ni la vuvuzela......,,,,mnatang yg color merah tu,,bkn org yg tiup tu.. org yg tiup nih nama dia c polan... emm smua sdah taw kan???? so jgn pangil trompet lagi okeyyyy.... pangilll vuvuzela..klu nk tambah lg boleh jgk,, boleh tambah perkataan Waka-waka.. heheeheheh...,,, ikut sedap dierr jak nk rosakkan bahasa orang... waka-waka....

TETAPI,,, TAHUKAH ANDA??? 
Disebalik cerita  vuvuzela ini?


...seorang wanita mat salleh telah bisu selama 2 hari selepas meniup vuvuzela pada satu parti jalanan Piala Dunia di Fan Park, Cape Town.Dian membuat andaian ,dia tertelan gajah ataupun kumbang.. Walaubagaimanapun Doktor telah mengesahkan tekak nya meletoooooop ataw nama saintifiknya pecah dan Doktor telah menyarankan beliau untuk berpuasa selama 2880 minit.. bersamaan dengan _____ jam.. perghhh~~
bolehhh tahan.... Puasa maraton erk.. nak join.. nak join....
Seorang jurucakap yang telah ditemu dan berbual mengatakan bahawa dia sangat2 lah penat utk berbicara mengenainya dah telah mengesyooorkan berita ini untuk dijelajah...,, nak tahu berita apa.. So KLIK sini.!!!

19 June 2010

Tiger Woods dan Aktress Lucah

 


Perghh..,tesemburr jgk air dlm mulut nihh time terbaca cerita c tiger woods.. isyk.. salute la dia,,dia memang tiger... dan dia memang la pemain handalan. dan memain no.1 dunia.. kehkehkehk.. bila maw tukar nama pgi wolf wood? 
eh.. pa kena mengena kehandalan beliauu dengan aktres lucah?? dia dah jadi bapak ayam kaa? tiger,,ko jangan!!! haaaah..,,
korang ada tengok berita tak pagi tadi? dengar berita? baca berita? alaaa beritaaa.. news...!!!

mesti korang dah kan? kan? kan? 


saya baru jerk terbacaa..,,tu pun berita online.. hehehehhe..,,lamabattt tak lambat? ketingalan zaman tak? sempatt lagi kot.. heheheh.,,
nak di jadikan cerita..,,al kisah sorang minah plakun lucah yg terkenall.., [eh,mcm na taww dier terkenal?? bila tengok minah nie erk?? hurmmmm] ok..ok sambung,... minah ni tlah memfalkan tuntutan kt court,spaya tiger
bagi kat dia belang nk dijadiakn baju... heheheehh

aku punn mauu weiii.. tiger..tiger nak sikitt..,, nk jadikan alas kaki.. hohohohoh...

actually dia memfailkan tuntutan agar Tiger tampil utk mbuat ujian genetik,, tapii kenapa????
minah aktres lucah ni ada sorang anak lelaki..,,so since dah ramai sangat mamat yg dia try cuba test,,so dia nk carik laa saper bapak kepada anak tersebut...,, huhuhuh..
tpi kenapa abg Tiger woods?? sebab... sebab..

 

sebab..


sebab...,,







Klik di sini,pasti ada jawapan....










selamat munappppp~~










   


11 June 2010

25 sen

Salam.., korang smue pa khbar? sihat x?? dah mandi blomm? pgii la mandiiii busyukk lg tuu.....
 exam + Assignment = fening = nuffnang... heeeeeeeeeee..
Pagi td ada exam mid term..subjek neurology..,,huhuhh soklann dier fuhhh senang jerr klu study btul2 :)
Lpas jer exam pagi tadi,trus g kfc. lapaaaar.. hehehe.. ,
sampai jerk dlm kfc, ramai org tngah Q.. bencii laaa.. dah la ramai,counter lambat lak gerak.. knapa lerr diorang nk Q gk tyme sya lapar2 gini.. knapa tak g R ke,S ke,T ke.. heheheh...
Slpas 10min tibaa la giliran guee...,,,ehem2 nk place order ni jup2 erk..



KFC: hi slmt dtg ke KFC mkn sini ke bawa balik?
de: mmmmmmmmmmm....makan sini..!!!
KFC: Order?
de: sya nak snk plate, ayam nk spicy, n air pepsi kurang ais.. pastu bg tutup skali erkk...
KFC: ok,nk tambah pape2 lg?
de: dah tu jerkkk :)
KFC: ok ,smuanyerr RM10.25 sen..

 ....org kfc pn pgi laa siapkan order aq...... lpas tuuuu...,

KFC: ok enck,RM 10.25 sen erk..
de: OK..,  ( dgn slumberr badak bagi duit kertas RM10!! )
KFC: mmmmm..,cik ader 5 sen?
de: takda!!  .... ( aq menoleh ke kiri dan kanan melihat gelagat2 org dlm kfc tu... huhhu mcm2 gelagat)

.... dlm hati berkata,Hiassyyyy lembap betull r service kfc nihh,,bg baki pun lambat, x pandai kira ker pa?.......


KFC: En, lagi 25 sen?
de: takda la.. eh..eh..eh.. jup2 syiling takde...,,kluar dompet bagi RM1...,
KFC: hurmm,,En tak pe laa ..tak pelaaa.... thanx

de: eh.. oh okey...



....hahhahah dgn muka x malu beredar...,, pastu nk gelak pn ada... hahahahaa.......
harga RM10.25 SEN..,,bayar RM10... memang r tak cukup..,aq siap tunggu baki lagi...... hAHHAAHHAHahahahh.. ingt RM10 tu besarrrrrrrr keerrr????

Maluuu weiiiii......~~~~
skali lg aq memalukan diri sendiri.. hahahahaaha.....


Labels

2010 (15) 2011 (38) ABC (1) af (1) agama (4) air (1) air asia (7) ajl25 (1) aku (8) Api (1) August (2) Balai Ketibaan (2) bank (1) Ben (14) Berenang (2) Berendam (1) Berita (4) BILIK (1) blog (8) Boarding (2) Bodoh (3) Bola Sepak (2) Boring (1) budak2 (1) buterfly (1) Check In (1) Contest (4) Cuti (3) doktor (1) dunia (1) Emas (1) error (1) Exam (1) Facebook (1) FIFA (1) fizo (1) fotografi (3) gathering (1) Gay (1) gegar (1) geli (1) gigi (1) Gila (3) GSC (2) happy (4) Harga (3) hari ini (2) Hormat (1) Hospital (3) Hotel (3) hypermarket (1) ibu (1) Ice Skating (1) Ikan (2) Islam (4) Isra Mikraj (3) jalan (2) July (5) kahak (1) kamera (3) Kamus Hidup (3) Kapal (4) kawan (4) kelas (1) kerja (2) Kfc (7) KLCC (1) koleksi (1) kosmo (1) kucing (1) Lalat (1) lambat (1) lapar (2) Laugage (2) lawak (2) Lcct (4) Maaf (4) macam-macam (2) mahsa (2) Mail (1) makan (20) Malam (6) Malu (5) Malysia (1) mamat (1) mandi (1) Mati (1) Menangis (6) Meninggal Dunia (1) Mesir (2) minum (1) movie (4) mushroom (2) nuffnang (5) Pak Cik (3) Pantai (1) Park Yong Ha (1) Pencuri (3) perompak (1) physiotherapy (5) posting (1) Promoter (1) ptptn (1) Puasa (3) rusuhan (1) sabah (7) sahur (1) Salah. (1) salesman (1) Sandakan (1) sedut (1) SEGMEN (9) selamat pagi (7) selamat tahun baru (1) Selerak (1) Suction (1) tahniah (2) tak puas hati (2) Takut (4) Tawau (1) Terbang (2) Terlepas (2) Tersentak (6) Thanx (10) trailer (1) tutup (1) twitter (1) uniform (1) vacancy (1) Video (4) vote (1) welcome (2) Winter Sonata (1) world cup (1)

Story Saya... Semuanya S..

Saya [syuib Syed Sabri],Sathiswaran serta Susan,Sekolah sesame sehingga standard Six. Sewaktu subjek science,Saya serta Sathiswaran sorok set sempoa susan sebab susan selalu salah simpan. Satu saat,susan sedar sehingga suke sorang-sorang.saya serta sathiswaran say sorry sama Susan.Susan senyum sampai semput!! Semput!! Saya serta Sathiswaran shock!! Saya,sembahyang semoga semuanya selamat. Syukur,Susan selamat.Saat,saya samapaikan sesuatu sama susan,.

Syuib: Susan,saya sangat suka sama su.. sedarkah su,selama ini susu,sambal sotong,siakap, serta samosa sukaan su,sebenarnya saya sediakan.,sathiswaran sekadar sampaikan su.,saya silap,semua salah saya..saya segan su... sorry su’’.

Sathiswaran: siot!! Sengal sungguh,, susan,sebabnya syuib sayang su..,sedikit sisipan su...Sikat,selipar,sugus,sayur-sayuran,springles,sup-sup,siput sedut...semuaaaaaaaaaaaaaanya syuib sediakan.. [sambil siku-siku Syuib]

Susan: sathis,sudahlah semangat sungguh syuib..sob..sob..sob..sekadar soalan,siapa susan sebenarnya sama syuib??’’

Syuib:.. su seperti singkong serta sepatunya,su sopan santun,su seputih salju,semanis soya serta secantik selebriti “Sinetron Sejuta Sesungut Seindah senyuman” su..

Susan: [senyum-senyum singa]


... sedetik serta sesaat,syuib serta susan suka sama suka,sungguh-sungguh sehidup semati.Sepuluh,September susan sah sebagai suami syuib, Sempurnah sebahagia selamanya... SEKIAN.

--sat,sat..sathis senyap seyhh? Sambunganya..sesambung selepas sore.. Sixa.m sedikit sahaja sampaii sudah....Shhhhhhh~

::Siap,semoga semuanya suka serta Senyum sentiasa::

SENYUM SOKMO!!