Sila Daftar Masuk

14 September 2012

Ante-Natal


Assalamualaikum,

Mingu2 yang sangat sibuk, preparing mental dan confidence untuk Anti Natal presentation dkt Hospital Bersalin Metro esok.,

Allhamdulilah preparation slide dah siap, moga berjalan dengan lancar, ada beberapa aspek perlu di touch-up terutamanya model dan demonstrasi nk bg clear...


Mother


# diri x pernah mengandung, nk educate ibu2 mengandung; Ilmu x mengenal siapa..Kita sama2 belajar k mummy....

08 September 2012

SS2 Murni Petaling Jaya

Assalamualaikum. w.t.b~

             Tercari-cari tempat makanan yang sedap dan makanan yang authentic lagi HALAL? Terasa ingin mencuba sesuatu yang WOW! Bukan sekadar menu makanannya, tetapi wow dengan non stop customer?


             Bagi mereka yang berada di sekitar Petaling Jaya, restaurant SS2 Murni tidak asing lagi bagi mereka.. Keenakan makananya yang mengiurkan, minuman blended yang pelbagai membuatkan para pelanggan tidak pernah  jemu untuk bertandang..Janagn terkejut, ada diantara pelanganya sanggup unutk menungu d luar premis menunggu meja kosong semata2 untuk tidak terlepas peluang makan disitu..


variasi menu

... di buka sehingga lewat malam, menjadikkan restoran ini sebagai restoran pilihan untuk sekeluarga memuaskan selera makan anda dengan pelbagai makanan yang sedap dibawah satu bumbung..


Mee Raja

...antara makanan paveret dan menjadi signature dish restoran ini adalah mee raja, yang perlu dan harus dicuba bagi mereka yang baru mengunjunggi restoran ini.,Antara Signature dish lain ialah , roti dinasour, nasi lemak ayam pandan, Roti hawaii, dan roti Napaleon merupakan salah satu hidangan kegemaran pengunjung setia restoran ini..


Add caption

... kini restoran ini telah melebarkan sayap  dengan membuka cawangan baru mereka di bukit jalil dan menjadikan cawangan ini,cawangan yang ke-6 dalam Murni Discovery.


INFO:
Add caption



Operation Hours:


RESTORAN SS2 MURNI,
JALAN SS2/75, PETALING JAYA,
47300 SELANGOR.

8:00 a.m - 6:00 a.m 

dibuka setiap hari kecuali Isnin

Untuk Senarai Cawangan dan maklumat lebih lanjut, layari MURNI DISCOVERY


# Nak tengok kegamatan suasana restoran ini, datang pada waktu malam., memang menakjubkan.




Published with Blogger-droid v2.0.9

Labels

2010 (15) 2011 (38) ABC (1) af (1) agama (4) air (1) air asia (7) ajl25 (1) aku (8) Api (1) August (2) Balai Ketibaan (2) bank (1) Ben (14) Berenang (2) Berendam (1) Berita (4) BILIK (1) blog (8) Boarding (2) Bodoh (3) Bola Sepak (2) Boring (1) budak2 (1) buterfly (1) Check In (1) Contest (4) Cuti (3) doktor (1) dunia (1) Emas (1) error (1) Exam (1) Facebook (1) FIFA (1) fizo (1) fotografi (3) gathering (1) Gay (1) gegar (1) geli (1) gigi (1) Gila (3) GSC (2) happy (4) Harga (3) hari ini (2) Hormat (1) Hospital (3) Hotel (3) hypermarket (1) ibu (1) Ice Skating (1) Ikan (2) Islam (4) Isra Mikraj (3) jalan (2) July (5) kahak (1) kamera (3) Kamus Hidup (3) Kapal (4) kawan (4) kelas (1) kerja (2) Kfc (7) KLCC (1) koleksi (1) kosmo (1) kucing (1) Lalat (1) lambat (1) lapar (2) Laugage (2) lawak (2) Lcct (4) Maaf (4) macam-macam (2) mahsa (2) Mail (1) makan (20) Malam (6) Malu (5) Malysia (1) mamat (1) mandi (1) Mati (1) Menangis (6) Meninggal Dunia (1) Mesir (2) minum (1) movie (4) mushroom (2) nuffnang (5) Pak Cik (3) Pantai (1) Park Yong Ha (1) Pencuri (3) perompak (1) physiotherapy (5) posting (1) Promoter (1) ptptn (1) Puasa (3) rusuhan (1) sabah (7) sahur (1) Salah. (1) salesman (1) Sandakan (1) sedut (1) SEGMEN (9) selamat pagi (7) selamat tahun baru (1) Selerak (1) Suction (1) tahniah (2) tak puas hati (2) Takut (4) Tawau (1) Terbang (2) Terlepas (2) Tersentak (6) Thanx (10) trailer (1) tutup (1) twitter (1) uniform (1) vacancy (1) Video (4) vote (1) welcome (2) Winter Sonata (1) world cup (1)

Story Saya... Semuanya S..

Saya [syuib Syed Sabri],Sathiswaran serta Susan,Sekolah sesame sehingga standard Six. Sewaktu subjek science,Saya serta Sathiswaran sorok set sempoa susan sebab susan selalu salah simpan. Satu saat,susan sedar sehingga suke sorang-sorang.saya serta sathiswaran say sorry sama Susan.Susan senyum sampai semput!! Semput!! Saya serta Sathiswaran shock!! Saya,sembahyang semoga semuanya selamat. Syukur,Susan selamat.Saat,saya samapaikan sesuatu sama susan,.

Syuib: Susan,saya sangat suka sama su.. sedarkah su,selama ini susu,sambal sotong,siakap, serta samosa sukaan su,sebenarnya saya sediakan.,sathiswaran sekadar sampaikan su.,saya silap,semua salah saya..saya segan su... sorry su’’.

Sathiswaran: siot!! Sengal sungguh,, susan,sebabnya syuib sayang su..,sedikit sisipan su...Sikat,selipar,sugus,sayur-sayuran,springles,sup-sup,siput sedut...semuaaaaaaaaaaaaaanya syuib sediakan.. [sambil siku-siku Syuib]

Susan: sathis,sudahlah semangat sungguh syuib..sob..sob..sob..sekadar soalan,siapa susan sebenarnya sama syuib??’’

Syuib:.. su seperti singkong serta sepatunya,su sopan santun,su seputih salju,semanis soya serta secantik selebriti “Sinetron Sejuta Sesungut Seindah senyuman” su..

Susan: [senyum-senyum singa]


... sedetik serta sesaat,syuib serta susan suka sama suka,sungguh-sungguh sehidup semati.Sepuluh,September susan sah sebagai suami syuib, Sempurnah sebahagia selamanya... SEKIAN.

--sat,sat..sathis senyap seyhh? Sambunganya..sesambung selepas sore.. Sixa.m sedikit sahaja sampaii sudah....Shhhhhhh~

::Siap,semoga semuanya suka serta Senyum sentiasa::

SENYUM SOKMO!!