Sila Daftar Masuk

02 July 2010

deyy machaaaaa tutup!!!

Salam and Selamat munap semuaaaa...


Dulu tyme kecik2 mauuu betull merasa mcm naaa main snow rain..,, buat snow man,buat snow ball... antara banyak2 snow.. satu jer yg aku main hari-hari...
[Snoring]

Pertama kali nyaa THaNx to Sunway Piramid Ice Skating coz bgi tiket ice skating sempena Birthday Guaaaaa... Lain kali bagi lagi laaa banyak2... Besok boleh bgi ka? lusa? next week?















Skali lagi,percubaan pertama dalm hidupku slama 20tahun,main ice skating..sebelum nih SUMPAH!! x pernah.. main korek2 ais dlm freezer pernah la.. :)
Apa2 pun pengalaman harus ku tambah untuk menjadikan aku melangkah jauh setapak dan lebih dewasa.... walaupun aku pernah ke setapak..
 


















Bukan nak riak,,buakn nak menunjuk..,,,aku cuma insan yang kamus hidupnya belum lagi penuh..
Macam biasa,camey aku bawak jugaa..., member sorang ku seret bersama.. tapi atas Akta Rahsia Rasmi negara,nama beliau dan skali dengan fotonyaa dilarang upload.. x pa.. Hormati keputusan anda.. tu laaa siapa suruh tak handsome.. :) apa2 pun thanxx bub sudi ajar cara2 mainnyaa..,Ko memang hebat laaa...







   









... ni la kali pertama,tp still trep mcm org sdah biasa main.. ngheeeee









.... Camey x di benarkan masuk..Hukumnya Haram.. susah nnati nk pgi samak..
jadi sebelum merebahkan diri di atas ais..,,ambil gambar lue..







... ni sdah 4/5 kali tersungkur..,jatuh mencium ais pun ada..,,landed on buntooot palinggg best...rasa mcm tulang sacrum mau retak,skaligus menakutkan tulang2 coccyx ...tapi still boleh senyum..kata orang kena sakit dulu baru boleh blajar..,ala sama jak mcm blajar basikal...,,mesti jatuh duluu...
..wahh kini sdah bole jadi peluncur proo.. kononnn laaaa... banyak lg teknik perlu di belajar.. siapa yang pro? mari ajar sikit....










 ... Thanxx very much..,cerita dlm kamus hidup ku kini bertambah dengan luncur ais..,,skarang masih memikirkan sesuatu yang menarik dan belum di chooooooobaaa...
Setelah bermain 3 jam..,[walaupun masih singkat] bermain samppai closing.. sampai org tu jerit,,,  

            '' deyyy machaa tutup!! ''


Thnxx kepada brother tu bub jerit,,law tidak,,takkan ku keluar...,thanx to my mmber sudi temankan and ajar main..Sorry jugak bub bawak ko jatuh tadi,tersungkur mcm nangka buruk..nghehhe...tp tanpa anda,ku takkan campinnn main..ngheheh mcm laaaa champinn...Satu badan basah n berpeluh.. kaki sdah tidak bermaya,terasa haus..,,.. JOM balik...





           

                   













'' deyyy machaa balik!! ''
...Okey2...







   

4 comments:

  1. wahhh hari2 lepak situ ajak member dorang tak kasik aku main! demmm...
    jadik kempunan je la smp skg!
    jeleshhhh....

    ReplyDelete
  2. patut la salji sampai ke bilik...

    ReplyDelete
  3. aisha: alaaaaaa kcianyaa. tak paa jom aku bawak ko main...

    hani: jom2 dtg KL, suruh syuk blanjaa kitaa main.

    syuk: hahahahk,tu la pasal salji x mau suruh sya pulang.. jom blanja aku lg p sana.. :)

    ReplyDelete

Labels

2010 (15) 2011 (38) ABC (1) af (1) agama (4) air (1) air asia (7) ajl25 (1) aku (8) Api (1) August (2) Balai Ketibaan (2) bank (1) Ben (14) Berenang (2) Berendam (1) Berita (4) BILIK (1) blog (8) Boarding (2) Bodoh (3) Bola Sepak (2) Boring (1) budak2 (1) buterfly (1) Check In (1) Contest (4) Cuti (3) doktor (1) dunia (1) Emas (1) error (1) Exam (1) Facebook (1) FIFA (1) fizo (1) fotografi (3) gathering (1) Gay (1) gegar (1) geli (1) gigi (1) Gila (3) GSC (2) happy (4) Harga (3) hari ini (2) Hormat (1) Hospital (3) Hotel (3) hypermarket (1) ibu (1) Ice Skating (1) Ikan (2) Islam (4) Isra Mikraj (3) jalan (2) July (5) kahak (1) kamera (3) Kamus Hidup (3) Kapal (4) kawan (4) kelas (1) kerja (2) Kfc (7) KLCC (1) koleksi (1) kosmo (1) kucing (1) Lalat (1) lambat (1) lapar (2) Laugage (2) lawak (2) Lcct (4) Maaf (4) macam-macam (2) mahsa (2) Mail (1) makan (20) Malam (6) Malu (5) Malysia (1) mamat (1) mandi (1) Mati (1) Menangis (6) Meninggal Dunia (1) Mesir (2) minum (1) movie (4) mushroom (2) nuffnang (5) Pak Cik (3) Pantai (1) Park Yong Ha (1) Pencuri (3) perompak (1) physiotherapy (5) posting (1) Promoter (1) ptptn (1) Puasa (3) rusuhan (1) sabah (7) sahur (1) Salah. (1) salesman (1) Sandakan (1) sedut (1) SEGMEN (9) selamat pagi (7) selamat tahun baru (1) Selerak (1) Suction (1) tahniah (2) tak puas hati (2) Takut (4) Tawau (1) Terbang (2) Terlepas (2) Tersentak (6) Thanx (10) trailer (1) tutup (1) twitter (1) uniform (1) vacancy (1) Video (4) vote (1) welcome (2) Winter Sonata (1) world cup (1)

Story Saya... Semuanya S..

Saya [syuib Syed Sabri],Sathiswaran serta Susan,Sekolah sesame sehingga standard Six. Sewaktu subjek science,Saya serta Sathiswaran sorok set sempoa susan sebab susan selalu salah simpan. Satu saat,susan sedar sehingga suke sorang-sorang.saya serta sathiswaran say sorry sama Susan.Susan senyum sampai semput!! Semput!! Saya serta Sathiswaran shock!! Saya,sembahyang semoga semuanya selamat. Syukur,Susan selamat.Saat,saya samapaikan sesuatu sama susan,.

Syuib: Susan,saya sangat suka sama su.. sedarkah su,selama ini susu,sambal sotong,siakap, serta samosa sukaan su,sebenarnya saya sediakan.,sathiswaran sekadar sampaikan su.,saya silap,semua salah saya..saya segan su... sorry su’’.

Sathiswaran: siot!! Sengal sungguh,, susan,sebabnya syuib sayang su..,sedikit sisipan su...Sikat,selipar,sugus,sayur-sayuran,springles,sup-sup,siput sedut...semuaaaaaaaaaaaaaanya syuib sediakan.. [sambil siku-siku Syuib]

Susan: sathis,sudahlah semangat sungguh syuib..sob..sob..sob..sekadar soalan,siapa susan sebenarnya sama syuib??’’

Syuib:.. su seperti singkong serta sepatunya,su sopan santun,su seputih salju,semanis soya serta secantik selebriti “Sinetron Sejuta Sesungut Seindah senyuman” su..

Susan: [senyum-senyum singa]


... sedetik serta sesaat,syuib serta susan suka sama suka,sungguh-sungguh sehidup semati.Sepuluh,September susan sah sebagai suami syuib, Sempurnah sebahagia selamanya... SEKIAN.

--sat,sat..sathis senyap seyhh? Sambunganya..sesambung selepas sore.. Sixa.m sedikit sahaja sampaii sudah....Shhhhhhh~

::Siap,semoga semuanya suka serta Senyum sentiasa::

SENYUM SOKMO!!