Sila Daftar Masuk

24 June 2011

Keciknya aku...

Assalamualikum n selamat pagi Malaysia..,
 Selamat hari jumaat yang indah penuh barakah,,
moga apa yang kita lakukan pada hari ini mendapat keberkatan dariNya..
InsyaAllah,...
Bersyukur kehadrat Allah S.W.T,
kerana masih diberi peluang untuk bernafas untuk megerjakan segala
tuntutanya..Syukur Allhamdulilah~

Buat teman yang kurang sihat,
sabar dan tabah mengharungi cobaan dan dugaan yang diberikan..,




Jom ,sambil bekpest mILO tengok entry bergambar...>>>



Sewaktu selongkar gambar-gambar kat hardisc,,tetiba terjumpa gamabar nih..,comeii tak?? Yang kat blakang,maksud aku..,amcm?? hikhik malu plak.time nih aku baru baru masuk darjah 2, yang depan tu macam adik aku,tapi bukan,, ni anak kakak aku,, 
Hurmm,bila dah umur meningkat dewasa sekarang ,bila tengok semula,baru rasa macam nk tergelak.., time tuh aku dah berstatus pakcik, tapi bila tengok gambar,mcm sebaya jer...

Keciknya aku...




Pic ni ,tak tau time bila,, yang pasti,time aku kecik..lolx Ni semua anak buah aku,sebahagian yang dah lahir,ni pun tak masuk semua,ntah tak tau p mana tyme tu....
Yang terkini tak tau dah berapa..,,aku pun dah lama tak pulang,kot2 dah bertambah kerakyatan....
Anak buah aku yang baju color putih kt hujung tu lah yang kt gambar first tadi,besaq dh.....


I Like Fila


Pic ni pulak..,31/08/xx
Tahun tak tau,tarikh aku tau sebab tyme nih bufday anak buah aku 
sama dengan Malaysia merdeka..anak merdeka la katakan.., 

Dia nih,anak buah yang ke-2 lahir,tapi tahun kami lahir sama,2 bulan jer bezaa..
bila fikir2, aku dalam kandungan lagi,kakak ipar aku pun mengandung.. 
p klinik ibu mnegandung sama2 ngn mak aku kot,kn?... hikhik....

Yang depan tuh,obviously aku,budak yang aku cerita nih yang kat blakang,
tak sempat nk masuk pose,dok sibok curi-curi makan
bufdey kek bawah meja...

Bertapa tebalnya SPAN kek dahulu kala kn?
Manis dan,bunga2 hiasan wajib ada... :)









BH:Yang baju merah ni anak buah paling latest..,yang bibir mcm JLO tu, pangiL aku atok mude...
mudaaa la sangat ~ ~ ~
:)






No comments:

Post a Comment

Labels

2010 (15) 2011 (38) ABC (1) af (1) agama (4) air (1) air asia (7) ajl25 (1) aku (8) Api (1) August (2) Balai Ketibaan (2) bank (1) Ben (14) Berenang (2) Berendam (1) Berita (4) BILIK (1) blog (8) Boarding (2) Bodoh (3) Bola Sepak (2) Boring (1) budak2 (1) buterfly (1) Check In (1) Contest (4) Cuti (3) doktor (1) dunia (1) Emas (1) error (1) Exam (1) Facebook (1) FIFA (1) fizo (1) fotografi (3) gathering (1) Gay (1) gegar (1) geli (1) gigi (1) Gila (3) GSC (2) happy (4) Harga (3) hari ini (2) Hormat (1) Hospital (3) Hotel (3) hypermarket (1) ibu (1) Ice Skating (1) Ikan (2) Islam (4) Isra Mikraj (3) jalan (2) July (5) kahak (1) kamera (3) Kamus Hidup (3) Kapal (4) kawan (4) kelas (1) kerja (2) Kfc (7) KLCC (1) koleksi (1) kosmo (1) kucing (1) Lalat (1) lambat (1) lapar (2) Laugage (2) lawak (2) Lcct (4) Maaf (4) macam-macam (2) mahsa (2) Mail (1) makan (20) Malam (6) Malu (5) Malysia (1) mamat (1) mandi (1) Mati (1) Menangis (6) Meninggal Dunia (1) Mesir (2) minum (1) movie (4) mushroom (2) nuffnang (5) Pak Cik (3) Pantai (1) Park Yong Ha (1) Pencuri (3) perompak (1) physiotherapy (5) posting (1) Promoter (1) ptptn (1) Puasa (3) rusuhan (1) sabah (7) sahur (1) Salah. (1) salesman (1) Sandakan (1) sedut (1) SEGMEN (9) selamat pagi (7) selamat tahun baru (1) Selerak (1) Suction (1) tahniah (2) tak puas hati (2) Takut (4) Tawau (1) Terbang (2) Terlepas (2) Tersentak (6) Thanx (10) trailer (1) tutup (1) twitter (1) uniform (1) vacancy (1) Video (4) vote (1) welcome (2) Winter Sonata (1) world cup (1)

Story Saya... Semuanya S..

Saya [syuib Syed Sabri],Sathiswaran serta Susan,Sekolah sesame sehingga standard Six. Sewaktu subjek science,Saya serta Sathiswaran sorok set sempoa susan sebab susan selalu salah simpan. Satu saat,susan sedar sehingga suke sorang-sorang.saya serta sathiswaran say sorry sama Susan.Susan senyum sampai semput!! Semput!! Saya serta Sathiswaran shock!! Saya,sembahyang semoga semuanya selamat. Syukur,Susan selamat.Saat,saya samapaikan sesuatu sama susan,.

Syuib: Susan,saya sangat suka sama su.. sedarkah su,selama ini susu,sambal sotong,siakap, serta samosa sukaan su,sebenarnya saya sediakan.,sathiswaran sekadar sampaikan su.,saya silap,semua salah saya..saya segan su... sorry su’’.

Sathiswaran: siot!! Sengal sungguh,, susan,sebabnya syuib sayang su..,sedikit sisipan su...Sikat,selipar,sugus,sayur-sayuran,springles,sup-sup,siput sedut...semuaaaaaaaaaaaaaanya syuib sediakan.. [sambil siku-siku Syuib]

Susan: sathis,sudahlah semangat sungguh syuib..sob..sob..sob..sekadar soalan,siapa susan sebenarnya sama syuib??’’

Syuib:.. su seperti singkong serta sepatunya,su sopan santun,su seputih salju,semanis soya serta secantik selebriti “Sinetron Sejuta Sesungut Seindah senyuman” su..

Susan: [senyum-senyum singa]


... sedetik serta sesaat,syuib serta susan suka sama suka,sungguh-sungguh sehidup semati.Sepuluh,September susan sah sebagai suami syuib, Sempurnah sebahagia selamanya... SEKIAN.

--sat,sat..sathis senyap seyhh? Sambunganya..sesambung selepas sore.. Sixa.m sedikit sahaja sampaii sudah....Shhhhhhh~

::Siap,semoga semuanya suka serta Senyum sentiasa::

SENYUM SOKMO!!